Robin Chell Design

Wiburforce Foundation

The Wilburforce Foundation offices represents a conscious effort to provide a healthy and highly sustainable workplace environment that reinforces the company's overall beliefs and core values. The Foundation's mission is to conserve important lands, waters and wildlife in Western North America by supporting organizations and leaders advancing strategic solutions.

The offices are located in the Greenfire Campus, a unique, sustainable mixed-use complex in Ballard. Interior elements include large-scale photographs and murals of mountain landscapes and images of clouds, in order to evoke a feeling of the outdoors. The offices were designed to LEED Platinum standards, incorporating plenty of natural lights, live plants and finishes that were locally sourced or sustainably manufactured wherever possible.